Virtuele koelte

Virtuele koelte waait me toe waar in real life de warmte en genegenheid me overstromen. Zo moet ’t ook zijn denk ik. Maar toch mis ik ’t contact… het warme, het spannende, de intensiteit. Weg. En ik weet niet waarom… What did I do… Ik concentreer me op real life warmte, op echte genegenheid. Maar ik blijf ’t missen, die bepaalde personen…

Eén reactie op “Virtuele koelte

  1. Bert schreef:

    kort, maar ja, wel krachtig! Jouw schrijven vangt een gedeelte van mijn gevoelens. Iets missen is nooit fijn.Deze korte blog geeft stof tot nadenken. Dank daarvoor!

    Like

Ja, zeg 't maar... (graag zelfs)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s