blogwirwar

Het nog geen half 11 ‘s-ochtends en ik lees.
Geen boeken, geen recepten, ik lees blogs.
Blogs waarop ik ‘geabonneerd’ ben.

Binnen krap drie kwartier heb ik gelezen over groot verdriet, hotels en mama’s, twijfels, puberende jongens, nieuwe huizen, twitterpauzes, eenzame eilandjes, drugs, rehab, flashbacks, insomnia, lucht, spijt, ingesmeerde krentenbollebillen, carnaval, lucht, kapottigheid en nieuwe beginnen. Een wirwar van blogs.

Binnen een klein uur door minstens 20 werelden gewandeld. Gelezen. Zoveel mensen die zoveel en vooral zo  mooi kunnen schrijven en dichten. Zoveel getalenteerde mensen. Een blogwirwar van verhalen en gevoelens, gebundeld in één medium. Het zou bijna een verslaving kunnen worden, dat blogs lezen. Ik wil ze allemaal lezen. Zelf schrijven is ook leuk maar ik voel me af en toe nogal “nietig” bij de literaire prestaties van anderen. Blogs schrijven doe ik enkel als ik er zin in heb. Voor mezelf. Als anderen het leuk vinden of er  zelfs een lach door op hun gezicht krijgen, is dat mooi meegenomen. Maar blogs lezen doe ik dus nog liever.

Dus: komt u maar door!
We want more!

Dit bericht is geplaatst in ...

5 reacties op “blogwirwar

 1. th4tg1rl0nl1n3 schreef:

  Jouw blog zorgt standaard voor een lach op mijn gezicht. Heerlijk!
  Don’t stop!

  Like

 2. Even snel tussen het hotel, het mama’ en en de neue bui door: Wat een geweldige post!
  Ik lees jouw blogs en vele andere ook erg graag! Kusss

  Like

 3. heidtjeblogt schreef:

  Ik lees al jou blogs met heel veel plezier, herkenning en soms ook het voelbare verdriet en pijn.
  Kusss

  Like

 4. Dina-Anna schreef:

  Nou, ik lees anders graag jouw blogs hoor anders zou ik niet altijd terugkomen 😉

  Like

Ja, zeg 't maar... (graag zelfs)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s