Echooooo…

Ik blijf ’t moeilijk vinden. Mezelf terug houden. Op m’n vingers zitten. Niet steeds eruit gooien wat ik juste en moment voel, vind of denk. De afgelopen dagen heb ik het gedaan, geprobeerd althans. Tot daarnet, toen kwam er weer even een eerstegedachtenblog uit (zie “Doorloper“), kon er niks aan doen, het móest.  Maar ik moet doorzetten. Ik moet afkicken. Ik zit teveel te malen. Ik zit te vol met dingen. En toch ben ik leeg van binnen. Goed gevuld aan de buitenkant, een echo van binnen. Als ik “wie is de koning van Wezel” naar binnen zou roepen, zou die ezel pas na een dag of drie terugkomen, vrees ik… Diepe, diepe put. Met een geweldig dikke stenen muur erom heen waar je met je hele romp overheen moet leunen om een glimp van dat daar ver beneden liggende, troebele water op te kunnen vangen. Een putemmer ontbreekt al lang, het touw hangt er maar een beetje verloren en uitgerafeld bij.

Ik kan me soms zo verloren voelen.
I get lost in this world…
Mag ik ‘m ruilen?
Voor een wereld waarin ik gevonden word?
Een wereld waarin ik jou vind?
Even het bonnetje zoeken.
Na vier decennia rondstampen weet ik niet eens meer
waar ik ook alweer naar op zoek was.
Zocht ik überhaupt iets?
Zocht ik iemand in ’t bijzonder?
Jou??
Gut, wie ben jij nou eigenlijk…

Wie is de koning van Weeeeeeezel….

22 reacties op “Echooooo…

 1. heidtjeblogt schreef:

  Lieve schat, mijn mailbox staat voor je open…knuffel

  Like

 2. april71 schreef:

  Lastig hè, dat op je vingers zitten.
  Gelukkig zijn er mensen waar je alles kwijt kunt.

  Like

 3. Alice Gerritsen. schreef:

  Ik vind je een leuk mens en zo puur!
  Liefs,Alice

  Like

 4. Nanda schreef:

  Van wie moet jij op je vingers zitten dan?

  Like

  • Lou-ter-Lou schreef:

   in de eerste plaats van mezelf. ik gooi er te veel te ondoordacht uit. en aangezien ik niet zo graag op blaren zit, moet ik het verbranden maar bij voorbaat voorkomen… in de verdere plaatsen… tja. ik ga geen namen noemen 😉

   Like

 5. Zuster Klivia schreef:

  Poeh. Ehm. Best warrig. Kan me voorstellen dat je overloopt 😉

  (maar zóóóóó herkenbaar ;))

  Like

 6. centraaloplaadpunt schreef:

  Die Doorloper was fantastisch, en ik denk dat het helemaal niet slecht is om er uit te gooien wat er in zit. In tegendeel! Het is juist goed!!
  …en anders gooi je toch gewoon niet alles online?
  Of ga je verhalen schrijven, niet 100% autobiografisch ofzo? 😉

  Like

  • Lou-ter-Lou schreef:

   verhalen schrijven wil ik sowieso. maar daar moet ik dan zo lang op broeden, blogs zijn zo lekker kort, dat flap ik er zo uit. (en daarmee terug naar het eigenlijke probleem hahaha). ach. ik moet mezelf gewoon een beetje beter trainen in terughoudendheid. Omwille van mijn eigen geestelijke gezondheid. Komt goed 😉

   Like

 7. David Veré schreef:

  Ik wilde iets heel gevats zeggen, maar aangezien er al veel over is gezegd..
  Ach Lou. Komt wel goed met je.
  Ik blijf je een geweldige schrijfster vinden maar geweldigde schrijfsels hebben soms consequenties. Voor jezelf of voor anderen.
  Keep up the good work! (voor jezelf dan) 🙂

  Like

 8. Dina-Anna schreef:

  Met een glimlach gelezen @->–

  Like

Ja, zeg 't maar... (graag zelfs)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s