Sorry, maar moest effe (wachtwoordblog)

Ja, een blog met een wachtwoord. Ik heb ’t tot nu toe vermeden: dat wat ik niet openbaar wilde publiceren staat gewoon op “privé” en heb ik dus puur en alleen voor mezelf geschreven.

Maar soms zijn er toch dingen, ervaringen, gevoelens die ik op móet schrijven en waarvan ik best vind dat sommige mensen of soms ook maar één mens ze mag lezen. Die dingen staan dus achter een wachtwoord verscholen… Niet dat ik echt iets te verbergen heb, ik wil gewoon niet dat iemand anders dan degene(n) voor wie dat blog bestemd is, het leest.

Voel je dus niet beledigd, het gaat niet over jou.
En als het wel over jou gaat, krijg je sowieso spontaan het wachtwoord toegestuurd.
Beloofd.

3 reacties op “Sorry, maar moest effe (wachtwoordblog)

 1. Poezenbeest schreef:

  Psssst… Als het op privé had gestaan, hadden win het niet gezien… Heb er zelf ook dertig op privé staan…

  Like

  • Lou-ter-Lou schreef:

   Dat weet ik, maar die die op privé staan, kan niemand lezen, zelfs niet als ik ze de link geef… En bij sommigen wil ik dan diegene mee laten lezen, en dat kan dan dus niet. Vandaar in dit geval een wachtwoord…

   Like

 2. centraaloplaadpunt schreef:

  Jouw blog, jouw keuzes. *duim omhoog steekt*

  Like

Ja, zeg 't maar... (graag zelfs)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s