blog

Kom. Laat ik maar weer eens een blog schrijven.

Over de vakantie in Italië? Een blog over het huiske dat niet aan onze verwachtingen voldeed maar dat ik – op kosten van het resort – ‘verbeterd’ heb, over de gestoorde italianen die van service nog nooit gehoord hebben en rijden als maniakken, over de gekko’s die ’s avonds sprinkhanen vingen op de muur naast mij, over de Costa Concordia die nog steeds scheef ligt en over het strandje waar ik op de rotsen bijna gestorven ben? Ach nee…

Over mijn Nederlandtijd? Over vriendinnenbezoeken, #annelies, tranen met tuiten lachen, heerlijke dineetjes en een geweldige reünie van mijn lagere-schoolklas, waar ik mensen na bijna 30 jaar weer gezien heb en merkte, dat we gewoon nog hetzelfde zijn als toen en dat de school van binnen in werkelijkheid veel kleiner is dan ik in herinnering had? Ach nee…

Over de katten, mijn Stephen-King-obsessie, mijn stabiel mislukkende afvalpogingen, mijn zeker niet van de liefde knikkende rechterknie, mijn absolute chaostuin, mijn zomaar ineens whatsappende buurvrouw, mijn vreselijk onattente maar oh zo hard werkende en ondanks dat toch echt wel lieve man, mijn niet nader te noemen flirts, mijn stiekeme dingen die ik officieel niet heb,  mijn steeds slomer wordende en dus duidelijk aan een opruiming toe zijnde Nissan Note, mijn Audi met opvliegers in de vorm van ‘Motorsteuerungs’-problemen, de snelle maar wegens algeheel gebrek aan kinder-DVDs (in NL vergeten) slopende terugreis van Nederland naar huis, de overheerlijke opgewarmde zuurkoolstamppot met worst van mama die mijn heimwee vol geweld nieuw leven in blies, mijn persoonlijke en uitgesproken mening over Obama, Syrië, PRISM en de luierverwisselingsfrequentie van de hollandse bejaarden, de nieuwetijdse mummie van Nordrhein-Westfalen of mijn imminente salary cut.

Ach.
Nee.

Ik ga gewoon maar weer een lekker potje op mijn rug staan.
Knikkende knie incluis.

5 reacties op “blog

 1. Zuster Klivia schreef:

  Imspiratie zat. We wachten wel even. Komt vast wel… Take care.

  Like

 2. daisyfee schreef:

  Lieve Lou, het klink allemaal depri… Toch ben ik iedere keer blij met je blog. In deze ben je alleen vergeten te noemen dat je geweldig schrijft (maar dat kan je misschien niet zeggen over jezelf, daarom doe ik het voor je).
  Knuffel!

  Like

 3. Deborah Hamar schreef:

  Heb jij een Stephen K. obsessie? LEUK!!
  En nu heb ik trek in zuurkool. Dat is een tijd geleden dat ik dat gegeten heb!!

  Like

  • Lou-ter-Lou schreef:

   deze was ook bij de spam geschaard :-S nogmaals sorry dat ik ’t niet eerder zag. En ja, ik ben gek op Stephen King haha (nou ja, z’n boeken dan hè). Ik heb praktisch alles hier (en da’s een hoooop…). En zuurkool is gewoon heel erg jummie, in welke vorm dan ook 😉

   Like

 4. djaktief schreef:

  Sommige vakanties sla je beter over 😉 op naar de volgende.

  Schrijven helpt vaak wel om het kwijt te raken en jij kan wel mooi schrijven!

  Groetjes,

  Dorothé

  Like

Ja, zeg 't maar... (graag zelfs)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s